Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Gang van zaken District naar C-competitie nu zeker

door Jos van Kuijeren - 01/04/2012, 22:28u. -

De weg omhoog in de competitie geeft meer inspiratie dan wanneer een vereniging in een dalende curve verkeert. Dat toont de gang van zaken in de promotie/degradatiezone van C klasse/ District.

Vast stond al dat de laatste zes in de C-klasse zouden degraderen. Dat zijn: ZPC Numansdorp, ZPCH, Neptunia’24, DZT’62, SG De Zeeuwse Kust 2 en De Granaet.

Zeker is inmiddels dat de vijf Districtskampioenen het komend seizoen hogerop mogen proberen: TriVia 2 (District I), De Waalstroom(II), MSV Zeemacht (III), Racing Club (IV) en SG Swimteam Helden-Mosa.

De vijf tijdsnelsten na de Districtskampioenen zijn Arethusa, Nova, Eemsrobben, de Geul en WZ010 en deze ploegen hebben het in de vijfde ronde beter gedaan dan Koewacht, de Dommelbaarzen, de Pinquin, de Zuiderzeezwemmers en de SG Noord Limburg.

Andere nieuwsberichten over dit onderwerp:

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
13 november 2000
Op de 1500 meter vrije slag, gezwommen bij limietwedstrijden in Amersfoort, is er weinig verschil tussen de 18-jarige MNC-zwemmer David uit den Bogaard (16.27.21) en de één jaar jongere Thomas Felten (Aqua Novio'94), die verrast met 16.27.88 (pr). Ook de 15-jarige David Groenendaal van Zegenwerp uit het Brabantse St.Michielsgestel imponeert met 16.50.10.
Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl