© Zwemkroniek Online op www.zwemkroniek.com Bericht gepost 21-02-2013 10:49 uur


EK Mastersbericht voor alle 25 plussers in KNZB


Eindhoven heeft alles wat het nodig heeft om van de Europese Masters Kampioenschappen 2013 een enorm succes te maken. Eindhoven heeft ervaring in het organiseren van grootschalige evenementen, heeft alle topsport faciliteiten en een cultureel leven dat gericht is op een internationaal publiek.

Daarom is er een brief uitgegaan aan alle zwemmende 25 plussers binnen de KNZB

Van 31 augustus tot en met 7 september 2013 vinden in Eindhoven de Europese Masters Kampioenschappen plaats. Met jouw leeftijd (25+) ben je gerechtigd om deel te nemen aan deze kampioenschappen in een van de disciplines zwemmen, schoonspringen of synchroonzwemmen. Grijp jij deze kans om in eigen land te strijden voor een échte EK titel?

Voor Open Water Zwemmen, Synchroonzwemmen en Schoonspringen gelden geen eisen voor deelname. Voor Zwemmen zijn limiettijden vastgesteld voor de individuele afstanden. Voor de estafettes geldt geen limiettijd, dus iedereen kan meedoen!

Heb je interesse om deel te nemen surf dan naar www.ekmasters.nl. Hier vind je informatie over de limiettijden, het programma, maar ook over ons speciale EK Mastersdorp. Want er is meer! De Masters community is een gezellige groep mensen die internationaal strijden om titels, maar ook houden van gezelligheid. Daarom tovert de organisatie van de EK Masters Center Parcs “Kempervennen” om tot het EK Mastersdorp. Daar verblijven dit jaar 3800 Masters verblijven in dit luxe vakantiepark en het belooft een groot feest te worden! Zwemmen en gezelligheid… wat wil je nog meer?!

Enthousiast geworden? Surf snel naar www.ekmasters.nl en schrijf je in!

Indien je eerst meer wilt weten over masters zwemmen, vraag dan om meer informatie bij het masters secretariaat van je zwemvereniging. Heeft je vereniging geen masters secretariaat? Kijk dan op de KNZB website voor meer informatie. Of neem contact op met de taakgroep masters via masters@knzb.nl.

Sportieve groet,
Organisatie EK Masters 2013
Zwemkroniek Online. Dé nieuws en informatiesite van zwemmend Nederland