Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Europees Jeugd Olympisch Festival Trabzon (Turkije) 2011


Beelden en eerste indrukken EYOF in Trabzon

(25/07) Leendert-Jan Stolk, de vader Kyle, stuurde filmpjes op van de opening van het Europees Jeugd Olympisch Festival in Trabzon. “Beetje amateuristisch, maar met behulp van telefoon en laptop heb ik handmatig wat delen van de opening opgenomen van TRT1 en die nu op YouTube gezet voor diegene die de openi...
Lees verder...

"We are ready for you EYOF, bring it on!!!"

(21/07) De EYOF-verslaggeving komt deze keer van de dames Amy de Langen en Robin Neumann. Het gaat over trainen en de Olympische kleding!

Woensdag 19 juli 2011
Onze dagelijkse wandeling naar het zwembad begon om 7:30 ’s ochtends. Wij liepen langs een reclamebord met daarop een slogan:...
Lees verder...

EYOF-zwemmers bezig met laatste voorbereiding

(21/07) Kyle Stolk en Daniel van der Deen zijn de verslaggevers van de EYOF-ploeg op de derde en vierde dag in Amsterdam.

Trainingsstage Amsterdam EYOF
Zondag 17 juli 2011
Onze derde dag in Amsterdam begint helemaal goed. Een goed ontbijt gehad om 7 uur. We lopen naar het zwemb...
Lees verder...

EYOF-zwemmers hebben zin in een topprestatie

(18/07) Over een week komen acht EYOF-zwemmers in actie bij het Europees Jeugd Olympisch Festival in het Turkse Trabzon. Zwemkroniek.com kreeg uit de zwemmershoek een tweetal bijdragen over de laatste voorbereidingen.

EJOF – trainingsstage Amsterdam 15-20 juli 2011
Vrijdag 15 juli
Lees verder...

Acht zwemmende EYOF-deelnemers naar Trabzon

(02/07) Vrijdag 1 juli is de samenstelling bekend gemaakt van het team dat Nederland eind deze maand gaat vertegenwoordigen op het Europees Jeugd Olympisch Festival.
Ruim 70 talentvolle Nederlandse sporters, onder wie acht zwemmers, komen in actie op het evenement, dat van 23 tot en met 30 juli 2011...
Lees verder...

Informatie

Uitslagen

Datum en Plaats

25 - 29 juli 2011
Trabzon (Turkije)

Internetsite EJOF Trabzon

Download Acrobar Reader

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
23 oktober 1987
Bij internationale wedstrijden in Dundee verbetert Mildred Muis (Dedemsvaart AC) het NR op de 200 wissel. Met 2.14.98 is zij een seconde sneller dan haar eigen oude record van de NWK Emmen 1986.
Bij internationale wedstrijden in Dundee verbetert Mildred Muis (Dedemsvaart AC) het NR op de 200 wissel. Met 2.14.98 is zij een seconde sneller dan haar eigen oude record van de NWK Emmen 1986.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl