Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Europese Kampioenschappen zwemmen Debrecen 2012


Overzicht zevende finaledag EK Debrecen

(27/05) Een korte samenvatting van wat er op de zevende dag in Debrecen gebeurde naast die ene medaille. die Hinkelien Schreuder voor Nederland veroverde.

Steffen en Hossz˙ ieder drie titels
Britta Steffen snelde op de 4 x 100 meter wisselslag met Duitsland soeverein naar de winst en b...
Lees verder...

EK-zilver Hinkelien Schreuder op 50 vrij

(27/05) Ook bij de 31-ste editie van de Europese kampioenschappen is het een Nederlandse zwemster gelukt om in de prijzen te vallen. Hinkelien Schreuder slaagde er in op het ultieme moment haar snelste race van het toernooi te produceren en te bekronen met zilver. Achter de Duitse Britta Steffen (24.37) zwo...
Lees verder...

Informatie

Uitslagen

Omega Live Timing

Datum en Plaats

21 - 27 mei 2012
Debrecen (Hongarije)

Internetsite EK Debrecen

Download Acrobar Reader

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
23 oktober 1987
Bij internationale wedstrijden in Dundee verbetert Mildred Muis (Dedemsvaart AC) het NR op de 200 wissel. Met 2.14.98 is zij een seconde sneller dan haar eigen oude record van de NWK Emmen 1986.
Bij internationale wedstrijden in Dundee verbetert Mildred Muis (Dedemsvaart AC) het NR op de 200 wissel. Met 2.14.98 is zij een seconde sneller dan haar eigen oude record van de NWK Emmen 1986.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl