Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Europese Kampioenschappen korte baan Istanbul 2009
Dat Inge Dekker goed is, wisten we al jaren

(15/12) Er zijn van die dagen dat alles lukt, zegt bondscoach Jacco Verhaeren. Dat was het geval bij de EK zwemmen in Istanbul, waar Nederland tien gouden plakken won. `Dit is weer een stap vooruit. De Technisch directeur van de KNZB zegt dat in gesprek met Hans Klippus in AD Sportwereld.

De...
Lees verder...

Uitslagen

Omega Live Timing


Foto's

Limieten & Ranglijsten

Ranglijsten 25 meterbaan


Datum en Plaats

10-13 december 2009
Istanbul (Turkije)

Internetsite EK Istanbul

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
15 december 1985
In het gehalveerde Brabantbad van Den Bosch vallen de nationale en internationale records als rijpe appelen bij de Europacup voor landenteams. Annemarie Verstappen uit Rosmalen verslaat op de 100 meter vrije slag de Oost-Duitse concurrentie.
In het gehalveerde Brabantbad van Den Bosch vallen de nationale en internationale records als rijpe appelen bij de Europacup voor landenteams. Annemarie Verstappen uit Rosmalen verslaat op de 100 meter vrije slag de Oost-Duitse concurrentie.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl