Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

KNZB ReglementenDe volledige teksten van de KNZB reglementen zijn hieronder te bekijken. Voor het lezen van de gedownloade bestanden heb je Adobe Acrobat nodig. De documenten zijn het makkelijkst te lezen als je ze via het menu van de rechter muisknop opslaat op je eigen computer.
De reglementen zijn overgenomen uit het KNZB reglement per 1 augustus 2002, volledig bijgewerkt tot 1 augustus 2004. Onderaan kun je in een bestand de wijzigingen lezen die aangenomen zijn tijdens de ALV van de KNZB op 23 april 2005. Bij verschillen met het papieren reglement gaat het papieren KNZB reglement voor.

A - Statuten
B - Huishoudelijk Reglement
C - Algemeen Sportreglement
D - Zwemmen
E - Waterpolo (spelregels)
F - Schoonspringen
G - Synchroonzwemmen
H - Masters
L - Tuchtrechtspraak
M - Disciplinaire Rechtspraak
N - Arbitrale Rechtspraak
O - Sponsoring Reglement
P - Doping Reglement

Wijzigingen ingevolge besluiten ALV 23 april 2005

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
17 september 2000
Inge de Bruijn bekroont haar geweldige seizoen met haar eerste goud bij de OS in Sydney. Met 56.61 op de 100 vlinder is zij sneller dan ooit.
Inge de Bruijn bekroont haar geweldige seizoen met haar eerste goud bij de OS in Sydney. Met 56.61 op de 100 vlinder is zij sneller dan ooit.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl