Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

KNZB ReglementenDe volledige teksten van de KNZB reglementen zijn hieronder te bekijken. Voor het lezen van de gedownloade bestanden heb je Adobe Acrobat nodig. De documenten zijn het makkelijkst te lezen als je ze via het menu van de rechter muisknop opslaat op je eigen computer.
De reglementen zijn overgenomen uit het KNZB reglement per 1 augustus 2002, volledig bijgewerkt tot 1 augustus 2004. Onderaan kun je in een bestand de wijzigingen lezen die aangenomen zijn tijdens de ALV van de KNZB op 23 april 2005. Bij verschillen met het papieren reglement gaat het papieren KNZB reglement voor.

A - Statuten
B - Huishoudelijk Reglement
C - Algemeen Sportreglement
D - Zwemmen
E - Waterpolo (spelregels)
F - Schoonspringen
G - Synchroonzwemmen
H - Masters
L - Tuchtrechtspraak
M - Disciplinaire Rechtspraak
N - Arbitrale Rechtspraak
O - Sponsoring Reglement
P - Doping Reglement

Wijzigingen ingevolge besluiten ALV 23 april 2005

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
22 april 1973
De Coca Cola trophy is inzet van sterk bezette internationale wedstrijden in Londen. Enith Brigitha duelleert op de 100 vrij met de Amerikaanse Shirley Babashoff en verbetert met 59.3 haar eigen NR met 0,1 seconde. Ook op de 200 rug is zij met 2.23.6 sneller dan ooit.
De Coca Cola trophy is inzet van sterk bezette internationale wedstrijden in Londen. Enith Brigitha duelleert op de 100 vrij met de Amerikaanse Shirley Babashoff en verbetert met 59.3 haar eigen NR met 0,1 seconde. Ook op de 200 rug is zij met 2.23.6 sneller dan ooit.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl