Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

NJK lange baan Amsterdam 2005Meisjesploeg De Whee stunt met titel en NR

(12/06) Twee bloedstollend spannende estafetteraces waren het besluit van vijf sessie NK junioren in het Amsterdamse Sloterparkbad. Als startzwemmer voor De Dolfijn verdiende Henk van Niejenhuis bovendien een derde ticket voor de EJOF met zijn egalisering van de limiet (1.00.45).
Nadat TriVia met Pe...
Lees verder...

De Columbiaan verbetert eigen NR Junioren

(12/06) Het slotaccoord van de vierde NJK-sessie klonk als een klok. Op de estafette 4x100 meter vrije slag slaagde de ploeg van De Columbiaan erin het juniorenrecord, dat de meisjes al in hun bezit hadden te verbeteren. Tijdens de NK in april kwam er 4.12.17 op de klokken, nu toonde het scorebord een tijd ...
Lees verder...

Uitslagen

Vrijdag middag 10 juni
Zaterdag ochtend 11 juni
Zaterdag middag 11 juni
Zondag ochtend 12 juni
Zondag middag 12 juni


Foto's

Foto's NJK Amsterdam

Limieten & Ranglijsten

Limieten NJK Amsterdam
Limieten EJOD Lignano
Ranglijsten 50 meterbaan


Datum en Plaats

10-12 juni 2005
Sloterparkbad
Amsterdam

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
15 december 1985
In het gehalveerde Brabantbad van Den Bosch vallen de nationale en internationale records als rijpe appelen bij de Europacup voor landenteams. Annemarie Verstappen uit Rosmalen verslaat op de 100 meter vrije slag de Oost-Duitse concurrentie.
In het gehalveerde Brabantbad van Den Bosch vallen de nationale en internationale records als rijpe appelen bij de Europacup voor landenteams. Annemarie Verstappen uit Rosmalen verslaat op de 100 meter vrije slag de Oost-Duitse concurrentie.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl