Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Nederlandse Junioren Kampioenschappen Zwemmen Amsterdam 2010Inschrijflijsten NJK Amsterdam staan online

(07/06) Dankzij Splash en hard werken van het NK-team zijn de voorlopige inschrijflijsten voor de NK Junioren in Amsterdam (18, 19 en 20 juni) bekend gemaakt.

Je vindt ze op NJK Amsterdam live timing. Soms zie je achter een naam een B staan. Die letter staat voor Bonus en geldt voor zwemmers,...
Lees verder...

Uitslagen

Startlijsten & Uitslagen


Limieten & Ranglijsten

NJK Amsterdam
Ranglijsten 50 meterbaan


Datum en Plaats

18 - 20 juni 2010
Sloterparkbad
Amsterdam

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
21 april 1974
In Praag wint de Nederlandse jeugd met ruim verschil van de CSSR (Tsjecho-Slowakije). Er is sprake van een 'recordregen'. Ronald Woutering zwemt vlak voor zijn 15-de verjaardag 4.54.4 op de 400 meter wisselslag, een aspirantenrecord.
In Praag wint de Nederlandse jeugd met ruim verschil van de CSSR (Tsjecho-Slowakije). Er is sprake van een 'recordregen'. Ronald Woutering zwemt vlak voor zijn 15-de verjaardag 4.54.4 op de 400 meter wisselslag, een aspirantenrecord.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl