Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

NJK korte baan Dordrecht 2006Fotoalbum NK Junioren in Dordrecht compleet

(07/02) Van vrijwel alle huldigingen bij de NJK korte baan in Dordrecht zijn foto's gemaakt en deze zijn inmiddels geplaatst in een speciaal fotoalbum. Het plaatsen van de foto's vergde nogal wat tijd, zeg maar een hele dag. Alle foto's zijn handmatig ingevoerd (78). Ook fotograaf Fred Willemsen heeft heel ...
Lees verder...

André Cats positief over ontwikkeling jeugdzwemmen

(06/02) Op de site van Topzwemmen.nl heeft André Cats zijn bevindingen geschreven, die hij opdeed tijdens de NK kortebaan voor junioren in Dordrecht. De topsportcoordinator van KNZB was zeer positief over het evenement.

Uitslagen

Vrijdag ochtend 27 januari
Vrijdag middag 27 januari
Zaterdag ochtend 28 januari
Zaterdag middag 28 januari
Zondag ochtend 29 januari
Zondag middag 29 januari

Fotoboek NJK Dordrecht


Statistieken

Startlijsten

Limieten NK Junioren
Ranglijsten 25 meterbaan


Datum en Plaats

27 - 29 januari 2006
Zwembad Aquapulca Dordrecht

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
22 april 1973
De Coca Cola trophy is inzet van sterk bezette internationale wedstrijden in Londen. Enith Brigitha duelleert op de 100 vrij met de Amerikaanse Shirley Babashoff en verbetert met 59.3 haar eigen NR met 0,1 seconde. Ook op de 200 rug is zij met 2.23.6 sneller dan ooit.
De Coca Cola trophy is inzet van sterk bezette internationale wedstrijden in Londen. Enith Brigitha duelleert op de 100 vrij met de Amerikaanse Shirley Babashoff en verbetert met 59.3 haar eigen NR met 0,1 seconde. Ook op de 200 rug is zij met 2.23.6 sneller dan ooit.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl