Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

NJK korte baan Dordrecht 2006Fotoalbum NK Junioren in Dordrecht compleet

(07/02) Van vrijwel alle huldigingen bij de NJK korte baan in Dordrecht zijn foto's gemaakt en deze zijn inmiddels geplaatst in een speciaal fotoalbum. Het plaatsen van de foto's vergde nogal wat tijd, zeg maar een hele dag. Alle foto's zijn handmatig ingevoerd (78). Ook fotograaf Fred Willemsen heeft heel ...
Lees verder...

André Cats positief over ontwikkeling jeugdzwemmen

(06/02) Op de site van Topzwemmen.nl heeft André Cats zijn bevindingen geschreven, die hij opdeed tijdens de NK kortebaan voor junioren in Dordrecht. De topsportcoordinator van KNZB was zeer positief over het evenement.

Uitslagen

Vrijdag ochtend 27 januari
Vrijdag middag 27 januari
Zaterdag ochtend 28 januari
Zaterdag middag 28 januari
Zondag ochtend 29 januari
Zondag middag 29 januari

Fotoboek NJK Dordrecht


Statistieken

Startlijsten

Limieten NK Junioren
Ranglijsten 25 meterbaan


Datum en Plaats

27 - 29 januari 2006
Zwembad Aquapulca Dordrecht

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
22 mei 1971
Bij de NOS-wedstrijden in het openluchtbad van Nijkerk (50 m.baan) is Ton van Klooster met 17.04.0 op de 1500 vrij sneller dan ooit. De tijd van de Naardenzwemmer is een nationaal record.
Bij de NOS-wedstrijden in het openluchtbad van Nijkerk (50 m.baan) is Ton van Klooster met 17.04.0 op de 1500 vrij sneller dan ooit. De tijd van de Naardenzwemmer is een nationaal record.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl