Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Nederlandse Junioren Kampioenschappen Zwemmen Dordrecht 2011NJK-Speedo klassementswinnaars bij de jongens

(22/06) In de Sportboulevard van Dordrecht werden bij de jongens 5 Nederlandse records verbeterd en 14 kampioenschapsrecords. In de Speedo klassementen gingen de hoofdprijzen, waardebonnen voor Speedobadkleding en accessoires, naar Jorgos Skotadis (Jun 1), Ben Schwietert (Jun 2), Kyle Stolk en Laurent Bams ...
Lees verder...

Tienstra, Vermeulen en Sneekes klassementswinnaars

(21/06) Vijf kampioenschapsrecords gingen er aan bij de meisjes junioren in een toernooi, dat veel tranen van vreugde of/én verdriet opleverde. Marieke Tienstra, Tessa Vermeulen en Givenchy Sneekes kregen uit handen van Lammie Winters een waardebon na het winnen van het Speedo klassement.

Dit...
Lees verder...

De Dolfijn overtuigend winnaar André Catsbokaal

(21/06) Met een monsterscore van maar liefst 435 punten heeft De Dolfijn de André Catsbokaal gewonnen bij de NJK 2011. De trofee, in 2008 beschikbaar gesteld door de voormalige bondscoördinator, wordt bij elk NK junioren uitgreikt aan de vereniging, die de meeste punten scoort.
De Dolfijn trad in Do...
Lees verder...

Uitslagen

Startlijsten & Uitslagen


Ranglijsten

Ranglijsten 50 meterbaan


Datum en Plaats

17 - 19 juni 2011
Sportboulevard
Dordrecht

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
19 oktober 1935
In het Amsterdamse Sportfondsenbad Oost verbetert Piet Metman het Nederlands record op de 200 meter rugslag. De zwemmer van Het Y laat de klokken stil staan op 2.40.1.
Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl