Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Nederlandse Junioren Kampioenschappen korte baan Heerenveen 29 - 31 januari 2010Fraai NR junioren Esmee Vermeulen 100 vrij

(01/02) DWK won de André Catsbokaal als het ging om de meest vooraanstaande vereniging bij de NK junioren in Heerenveen en Esmee Vermeulen tekende met haar juniorenrecord op de 100 meter vrije slag voor de mooiste prestatie van de zesde en laatste sessie in Heerenveen.

De uitslagen vind je op...
Lees verder...

Ochtend met weinig vuurwerk en veel zware nummers

(31/01) Het was een vrij rustige ochtendsessie in het besneeuwde Heerenveen, dat gelukkig goed te bereiken was. Er kwam één kampioenschapsrecord op de klokken. Verder was er weinig vuurwerk deze keer ondanks de programmering van de 100 meter vrije slag bij de jongens.

De uitslagen vind je op ...
Lees verder...

Uitslagen

Startlijsten

Live uitslagen


Foto's

Fotoboek NJK

Ranglijsten

Ranglijsten 25 meterbaan


Datum en Plaats

29 - 31 januari 2010
Sportstad
Heerenveen

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
21 september 1988
Met 2.30.83 op de 200 meter schoolslag vestigt Linda Moes (Eemsrobben) in de Olympische B-finale een Nederlands record. Het is in Seoul een voortreffelijke prestatie van de zwemster uit Veendam.
Met 2.30.83 op de 200 meter schoolslag vestigt Linda Moes (Eemsrobben) in de Olympische B-finale een Nederlands record. Het is in Seoul een voortreffelijke prestatie van de zwemster uit Veendam.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl