Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

NK korte baan Amsterdam 2007Boeiende 800 en 1500 meters bij NK junioren

(28/12) De wedstrijden op de 800 en 1500 meter waren het aankijken ten volle waard. Bondscoach bij de jeugd André Cats roemde de manier waarop werd gezwommen.
Een overzicht:

Marc Kremer en Joey de Ruiter goed voor 3x NKgoud

(28/12) Joey de Ruiter en Marc Kremer waren beide drie keer succesvol op hun specialiteit, maar ook Floor Verhaar, Patrick Janssen en Felix Broekhuizen mochten twee keer als laatste genoemd worden bij de huldiging. En dat hield in dat zij op de hoogste trede van het podium stonden in Amsterdam.

Lees verder...

Prominente rol Kimberley Albers en Andrea Kneppers

(27/12) De hoofdprijzen bij de meisjesjeugd werden verdeeld over elf deelnemers. De meest indrukwekkende serie kwam daarbij op naam van Kimberley Albers. Nooit eerder trad de Rotterdamse (oorspronkelijke vereniging LAC) op de voorgrond bij NK's, maar tijdens de zwemwinkel.nl wedstrijden deed zij van zich sp...
Lees verder...

Uitslagen

Vrijdag 21 december series
Vrijdag 21 december finales
Zaterdag 22 december series
Zaterdag 22 december finales
Zondag 23 december series
Zondag 23 december finales


Startlijsten NK Amsterdam


Foto's

NK Amsterdam Jeugd
NK Amsterdam Senioren

Limieten & Ranglijsten

Ranglijsten 25 meterbaan


Datum en Plaats

21-23 december 2007
Sloterparkbad
Amsterdam

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
4 augustus 1984
Een prestatie om in te lijsten, de 2.12.38 waarmee Jolanda de Rover op de laatste zwemdag in Los Angeles Olympisch kampioene wordt op de 200 meter rugslag.
Een prestatie om in te lijsten, de 2.12.38 waarmee Jolanda de Rover op de laatste zwemdag in Los Angeles Olympisch kampioene wordt op de 200 meter rugslag.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl