Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Uitslagen uploaden en toevoegen

Als je geen uitslagenaccount hebt, mail de uitslagen dan naar de redactie.
Mocht je vaker uitslagen hebben, vraag dan even om een uitslagenaccount.
Let op! Dit account is niet hetzelfde als het account dat gebruikt wordt voor alle andere diensten (forum, advertenties etc) op de Zwemkroniek.


GEWIJZIGDE REGELS

1)Indien je gebruik maakt van SPLASH dan kan het HTML bestand dat gegenereerd wordt via UITSLAG -> UITSLAG ALS HTML-BESTAND als uitslag gebruikt worden. Andere uitslagen (*.PDF, *.DAT etc) uit SPLASH zijn niet toegestaan vanwege de te grote omvang van deze bestanden. Let erop dat je zelf het bestand de extentie .htm of .html geeft.
2) Maak je gebruik van een ander pakket dan SPLASH dan is het uitsluitend toegestaan tekstbestanden (*.TXT) te gebruiken als uitslag.
3) Kijk eerst even naar de notatiewijze van andere wedstrijden, gebruik bij soortgelijke wedstrijden graag een soortgelijke omschrijving.
4) Geef het bestand een unieke naam zoals speedo3hilversum27022005.txt.

Dank voor je medewerking!

Naam:
Password
Titel: (*1) (Als: Speedo 3 Amsterdam/het Gooi (Hilversum) 27 februari 2005)
Datum wedstrijd: (Als: 27/02/2005)
Plaats wedstrijd: (Als: Hilversum)
Categorie:
Uitslagen: (*2)
(Druk maar 1 keer op Uitslagen toevoegen!)
All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
22 mei 1971
Bij de NOS-wedstrijden in het openluchtbad van Nijkerk (50 m.baan) is Ton van Klooster met 17.04.0 op de 1500 vrij sneller dan ooit. De tijd van de Naardenzwemmer is een nationaal record.
Bij de NOS-wedstrijden in het openluchtbad van Nijkerk (50 m.baan) is Ton van Klooster met 17.04.0 op de 1500 vrij sneller dan ooit. De tijd van de Naardenzwemmer is een nationaal record.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl