Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

WK Barcelona 2003André Cats trekt lessen uit WK-gebeurtenissen

(26/09) Onder de kop "Route naar Athene ligt bezaaid mt obstakels" berichtte Mark Hoogstad in het NRC van 13 septmeber jongstleden over perikelen in de Nederlandse WK-ploeg tijdens de voorbereiding op Barcelona. Deze week stond in het NRC een vervolg, waarin bondscach André Cats uitvoerig aan het woord komt...
Lees verder...

Gecombineerde medaillespiegel WK Barcelona

(29/07) Over alle vijf disciplines: zwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, schoonspringen en open water zwemmen van de Wereldkampioenschappen in Barcelona, ziet de medaillespiegel er als volgt uit:

Gecombineerde medaillespiegel WK Barcelona Goud Zilver Brons ...
Lees verder...

De les van Inge: zonder pijn géén succes

(29/07) "No pain, no gain", het is een one-liner van Amerikaanse origine en is de vertaling van de kop van het artikel, dat vandaag in het AD staat. Het gaat om een analyse van de Nederlandse WK-bijdrage in Barcelona.

Door Natascha Kayser

Het was weer het bekende verhaal. Piete...
Lees verder...

Informatie

Uitslagen (pdf, 836kb)

Programma WK Barcelona

Foto's WK Barcelona

Portretten zwemmers WK

Palau Sant Jordi als bureaubladachtergrond

Intromuziek WK (mp3, 500 kb)


Limieten & Ranglijsten

Limieten WK Barcelona
Ranglijsten 50 meterbaan


Datum en Plaats

13-27 juli 2003
Barcelona (Spanje)

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
21 februari 1965
Ada Kok (17) waagt zich in Bremen aan de 200 vlinder en zwemt naar 2.25.8. Dat is 3,7 sneller dan het NR van Marianne Heemskerk en een officieus WR op de korte baan.
Ada Kok (17) waagt zich in Bremen aan de 200 vlinder en zwemt naar 2.25.8. Dat is 3,7 sneller dan het NR van Marianne Heemskerk en een officieus WR op de korte baan.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl