Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

WK Melbourne 2007Het laatste kunstje van Mark Veens: 4 keer OS

(09/04) Hij deed niet mee aan het WK in Melbourne, maar zwemmen doet Mark Veens nog altijd. Hersteld van een langdurige blessure wil de 28-jarige sprinter uit Horst nog één keer vlammen. „Ik zet alles op Peking 2008. Welke zwemmer kan zeggen dat hij vier keer heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen?”
Lees verder...

Medailleoogst WK geeft hoop voor Peking

(02/04) Nu de Wereldkampioenschappen zwemmen in Melbourne afgelopen zijn, is het tijd voor evaluatie en het maken van nieuwe plannen voor Beijing. Op de website Nu.nl verscheen de volgende nabeschouwing.

MELBOURNE - Het optreden van de Nederlandse zwemploeg in Melbourne geeft hoop voor de Oly...
Lees verder...

Informatie

Internetpagina organisatie

Omega Uitslagen

Startlijsten WK

WK Melbourne op tv

Live stream Studio Sport

Down Under


Limieten & Ranglijsten

Ranglijsten 50 meterbaan


Datum en Plaats

17 maart - 1 april 2007
Melbourne (Australië)

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
23 oktober 1987
Bij internationale wedstrijden in Dundee verbetert Mildred Muis (Dedemsvaart AC) het NR op de 200 wissel. Met 2.14.98 is zij een seconde sneller dan haar eigen oude record van de NWK Emmen 1986.
Bij internationale wedstrijden in Dundee verbetert Mildred Muis (Dedemsvaart AC) het NR op de 200 wissel. Met 2.14.98 is zij een seconde sneller dan haar eigen oude record van de NWK Emmen 1986.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl