Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Zwemkroniek nieuws nu ook via I-mode

door Oene Rusticus - 30/04/2002, 18:19u. -

Zwemkroniek Online gaat ook met zijn tijd mee, we zijn nu ook via I-mode bereikbaar. Dit is een nieuwe functie van KPN waarmee je met een mobiele telefoon kunt internetten. Als je dus midden in Amsterdam op het museumplein staat, kun je op de hoogte van het laatste zwemnieuws blijven. Het adres wat je moet gebruiken is: http://www.zwemkroniek.com/i-mode/index.ihtml.

Hieronder kun je al vast even kijken hoe het er uit ziet:

Voorbeeld

Omdat internetten via I-mode per kilobyte informatie betaald moet worden, hebben we de pagina zo klein mogelijk gehouden.

Mail me wat je ervan vindt!

Andere nieuwsberichten over dit onderwerp:

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
23 oktober 1987
Bij internationale wedstrijden in Dundee verbetert Mildred Muis (Dedemsvaart AC) het NR op de 200 wissel. Met 2.14.98 is zij een seconde sneller dan haar eigen oude record van de NWK Emmen 1986.
Bij internationale wedstrijden in Dundee verbetert Mildred Muis (Dedemsvaart AC) het NR op de 200 wissel. Met 2.14.98 is zij een seconde sneller dan haar eigen oude record van de NWK Emmen 1986.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl