Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Zwemkroniek nieuws nu ook via I-mode

door Oene Rusticus - 30/04/2002, 18:19u. -

Zwemkroniek Online gaat ook met zijn tijd mee, we zijn nu ook via I-mode bereikbaar. Dit is een nieuwe functie van KPN waarmee je met een mobiele telefoon kunt internetten. Als je dus midden in Amsterdam op het museumplein staat, kun je op de hoogte van het laatste zwemnieuws blijven. Het adres wat je moet gebruiken is: http://www.zwemkroniek.com/i-mode/index.ihtml.

Hieronder kun je al vast even kijken hoe het er uit ziet:

Voorbeeld

Omdat internetten via I-mode per kilobyte informatie betaald moet worden, hebben we de pagina zo klein mogelijk gehouden.

Mail me wat je ervan vindt!

Andere nieuwsberichten over dit onderwerp:

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
4 augustus 1984
Een prestatie om in te lijsten, de 2.12.38 waarmee Jolanda de Rover op de laatste zwemdag in Los Angeles Olympisch kampioene wordt op de 200 meter rugslag.
Een prestatie om in te lijsten, de 2.12.38 waarmee Jolanda de Rover op de laatste zwemdag in Los Angeles Olympisch kampioene wordt op de 200 meter rugslag.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl