Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Spoorboekje British Gas Swimming Meet Leeds

door Jos van Kuijeren - 05/03/2013, 11:19u. -

Wie komende dagen (7 t/m 13 maart) de Nederlandse delegatie wil volgen bij de British Gas International Swimming Meet 2013 kan dat o.a. doen via live streaming op live streaming.

Het dagelijks programma met de favorieten, gezien door Britse ogen, vind je op Dagschema.

De uitslagen zullen gepubliceerd worden op
Swimming Results.


Ranomi Kromowidjojo. Foto KNZB

Nederland wordt vertegenwoordigd door Sebastiaan Verschuren, Joeri Verlinden, Dion Dreesens, Ferry Weertman, Jasper van Mierlo, Bastiaan Lijesen, Joost Reijns, Jasper van Mierlo, Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk, Elise Bouwens, Tamara van Vliet, Moniek Nijhuis, Sharon van Rouwendaal, Wendy van der Zanden, Kira Toussaint en Maud van der Meer.

De inschrijving (onder voorbehoud) is vermeld in dit Zwemkroniekbericht.Andere nieuwsberichten over dit onderwerp:

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
2 april 1999
In Hong Kong behaalt Nederland WK kb-goud op de 4x200 vrij, nadat AustraliŽ in de series wordt gediskwalificeerd door niet in de opgegeven volgorde te zwemmen. De 7.04.48 van Van den Hoogenband, Kenkhuis, Zuijdweg (foto) en Wouda is een ER.
In Hong Kong behaalt Nederland WK kb-goud op de 4x200 vrij, nadat AustraliŽ in de series wordt gediskwalificeerd door niet in de opgegeven volgorde te zwemmen. De 7.04.48 van Van den Hoogenband, Kenkhuis, Zuijdweg (foto) en Wouda is een ER.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl