Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Zwemkroniek headlines op jouw pagina

door Oene Rusticus - 11/01/2001, 19:06u. -

Na een tijdje proef te hebben gelopen op verschillende sites, gaan we door met het aanbieden van de mogelijkheid de headlines van Zwemkroniek Online op je site te zetten. Door het opnemen van een simpel stukje javascript is je pagina dan altijd up-to-date.

Deze code
<script language="javascript1.2" src="http://www.zwemkroniek.com/update/zwemkroniekupdate.js"></script>

geeft dit resultaat:De lay-out is hier al voorgeprogrammeerd, de links komen in een lichtblauw tabelletje te staan. Wil je zelf het uiterlijk van de links bepalen dan kun je onderstaande code gebruiken:

<font size=1><script language="javascript1.2" src="http://www.zwemkroniek.com/update/zwemkroniekupdate2.js"></script> </font>

met dit resultaat:Voor de doe-het-zelvers hebben we ook een XML bestand waaruit de benodigde informatie kan worden gehaald.

Andere nieuwsberichten over dit onderwerp:

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
23 oktober 1987
Bij internationale wedstrijden in Dundee verbetert Mildred Muis (Dedemsvaart AC) het NR op de 200 wissel. Met 2.14.98 is zij een seconde sneller dan haar eigen oude record van de NWK Emmen 1986.
Bij internationale wedstrijden in Dundee verbetert Mildred Muis (Dedemsvaart AC) het NR op de 200 wissel. Met 2.14.98 is zij een seconde sneller dan haar eigen oude record van de NWK Emmen 1986.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl