Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Zwemkroniek headlines op jouw pagina

door Oene Rusticus - 11/01/2001, 19:06u. -

Na een tijdje proef te hebben gelopen op verschillende sites, gaan we door met het aanbieden van de mogelijkheid de headlines van Zwemkroniek Online op je site te zetten. Door het opnemen van een simpel stukje javascript is je pagina dan altijd up-to-date.

Deze code
<script language="javascript1.2" src="http://www.zwemkroniek.com/update/zwemkroniekupdate.js"></script>

geeft dit resultaat:De lay-out is hier al voorgeprogrammeerd, de links komen in een lichtblauw tabelletje te staan. Wil je zelf het uiterlijk van de links bepalen dan kun je onderstaande code gebruiken:

<font size=1><script language="javascript1.2" src="http://www.zwemkroniek.com/update/zwemkroniekupdate2.js"></script> </font>

met dit resultaat:Voor de doe-het-zelvers hebben we ook een XML bestand waaruit de benodigde informatie kan worden gehaald.

Andere nieuwsberichten over dit onderwerp:

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
21 november 1971
Hansje Bunschoten (13 jaar) doorbreekt in Hilversum als eerste Nederlandse zwemster met 59.9 de magische minuutgrens op de 100 meter vrije slag (25 m.baan). Op dezelfde dag evenaart Anke Rijnders (15 jaar) bij wedstrijden in Den Haag dit record.
Hansje Bunschoten (13 jaar) doorbreekt in Hilversum als eerste Nederlandse zwemster met 59.9 de magische minuutgrens op de 100 meter vrije slag (25 m.baan). Op dezelfde dag evenaart Anke Rijnders (15 jaar) bij wedstrijden in Den Haag dit record.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl