Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Olympische Spelen Athene 2004



Gouden Inge straalt op de catwalk in Monaco

(11/09) Op de voorpagina van het Algemeen Dagblad neemt Gouden Inge de Bruijn een zeer prominente plaats in. Niet als zwemster, maar deze keer als showmodel. Een rol die haar op het lijf geschreven lijkt te zijn. AD-verslaggeefster Karin Kuijpers was er bij schrijft er over.

Heupwiegend als N...
Lees verder...

Barendrecht heeft ‘Inge de Bruijn Sportfondsenbad’

(02/09) Eerbetoon aan Olympische zwemheldin Inge de Bruijn:

Foto:Speedo Nederland

Het Barendrechtse zwembad Carnissebad is vanmiddag (donderdag 2 september) tijdens de huldiging van de Olympische zwemheldin Inge de Bruijn worden omgedoopt tot ‘Inge de Bruijn Sportfondsenbad’. ...
Lees verder...

Olympische ontvangst in Den Haag zeer gewaardeerd

(01/09) DEN HAAG - Tussen de 15.000 en 20.000 mensen hebben vandaag in Den Haag de winnaars van Olympische medailles gehuldigd. Anky, Inge, Leontien, Pieter en de andere gelauwerden konden rekenen op een zonnig onthaal met koningin Beatrix, premier Balkenende, diverse parlementariërs, veel applaus en gejuic...
Lees verder...

Huldigingen volgen elkaar op volgende week

(24/08) Inge de Bruijn wordt bij terugkeer in Nederland niet alleen in Den Haag gehuldigd bij de ontvangst van koningin Beatrix op 1 september. Een dag later gaan de festiviteiten verder in haar woonplaats Barendrecht. Derde in de rij is Rotterdam op vrijdag 3 september.
De Bruijn, die dinsdag haar 3...
Lees verder...

Programma

Programma OS Athene
Athens2004.com
NOC*NSF

Olympische Zwem Toto

Jos in Athene (dagboek)

Foto's OS Athene

Multimedia OS Athene


Uitslagen

Live Timing & startlijsten


Limieten & Ranglijsten

Limieten OS Athene
Ranglijsten 50 meterbaan


Datum en Plaats

14 t/m 29 augustus 2004
Athene Griekenland

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved




3 juli 1960
Gerrit Korteweg is de eerste, die geen moeite heeft met de NR-startlimiet op de 100 vlinder. In Amersfoort is hij met 1.06.2 ruimschoots sneller dan gestelde eis van 1.07.0.
Gerrit Korteweg is de eerste, die geen moeite heeft met de NR-startlimiet op de 100 vlinder. In Amersfoort is hij met 1.06.2 ruimschoots sneller dan gestelde eis van 1.07.0.



Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl