Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Olympische Spelen Athene 2004


Huldigingen volgen elkaar op volgende week

door Jos van Kuijeren - 24/08/2004, 21:43 - Bron: Swimjos Print Mail een vriend

Inge de Bruijn wordt bij terugkeer in Nederland niet alleen in Den Haag gehuldigd bij de ontvangst van koningin Beatrix op 1 september. Een dag later gaan de festiviteiten verder in haar woonplaats Barendrecht. Derde in de rij is Rotterdam op vrijdag 3 september.
De Bruijn, die dinsdag haar 31e verjaardag vierde bij diverse radiostations en tijdens een champagne-ontvangst in de Speedo Beach Club. Na haar successen in Athene is zij overstelpt met talloze reacties. De mooiste vond ze de fax van koningin Beatrix.

De Eindhovense huldiging van Pieter van den Hoogenband samen met de andere leden van de Stichting Topzwemmen Zuid-Nederland is gepland op dinsdag 31 augustus vanaf 17.00 uur.Terug naar het overzicht

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
12 december 1998
In Sheffield schrijft een Nederlandse mannenkwartet geschiedenis. Mark Veens (foto), Johan Kenkhuis, Stefan Aartsen en Pieter van den Hoogenband winnen bij de EK korte baan de 4x50 vrij en zwemmen een officieus wereldrecord van 1.26.99.
In Sheffield schrijft een Nederlandse mannenkwartet geschiedenis. Mark Veens (foto), Johan Kenkhuis, Stefan Aartsen en Pieter van den Hoogenband winnen bij de EK korte baan de 4x50 vrij en zwemmen een officieus wereldrecord van 1.26.99.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl