Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Olympische Spelen Athene 2004


Huldigingen volgen elkaar op volgende week

door Jos van Kuijeren - 24/08/2004, 21:43 - Bron: Swimjos Print Mail een vriend

Inge de Bruijn wordt bij terugkeer in Nederland niet alleen in Den Haag gehuldigd bij de ontvangst van koningin Beatrix op 1 september. Een dag later gaan de festiviteiten verder in haar woonplaats Barendrecht. Derde in de rij is Rotterdam op vrijdag 3 september.
De Bruijn, die dinsdag haar 31e verjaardag vierde bij diverse radiostations en tijdens een champagne-ontvangst in de Speedo Beach Club. Na haar successen in Athene is zij overstelpt met talloze reacties. De mooiste vond ze de fax van koningin Beatrix.

De Eindhovense huldiging van Pieter van den Hoogenband samen met de andere leden van de Stichting Topzwemmen Zuid-Nederland is gepland op dinsdag 31 augustus vanaf 17.00 uur.Terug naar het overzicht

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
16 juli 1994
Bram van Haandel wordt in Drachten kampioen van Nederland op de 50 meter rugslag. In geheel eigen stijl vestigt hij met 27.07 het eerste officiŽle NR op deze afstand.
Bram van Haandel wordt in Drachten kampioen van Nederland op de 50 meter rugslag. In geheel eigen stijl vestigt hij met 27.07 het eerste officiŽle NR op deze afstand.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl