Specials:
NJK kb Amsterdam
WK kb Istanboel
EK kb Chartres

Christiaan Sloof ass.coach en openwater zwemmen

door Jos van Kuijeren - 17/12/2012, 18:32u. -

Het KNZB-'plaatje' voor de toekomst begint vorm te krijgen. Vanmiddag is bekend geworden dat na diverse sollicitatiegesprekken met Technisch directeur Jacco Verhaeren Christiaan Sloof is benoemd tot assistent coach en open waterzwemmen bij het NTC Eindhoven.

Sloof was eerder coach bij DWK en de B-selectie van Eiffel Swimmers PSV. Op facebook meldde de gelukkige coach: "Het is officieel: vanaf 1 januari ben ik assistent bondscoach bij het NTC in Eindhoven. Een super kans in een super omgeving!!! Me is very, very happy!"

Andere nieuwsberichten over dit onderwerp:

All contents copyright
© Zwemkroniek.com
All rights reserved
19 juli 1979
In Amersfoort verbetert Maritzka van der Linden het NR op de 100 meter schoolslag. De Rotterdamse, getraind door Dries Peute, zwemt in het Sportfondsenbad 1.13.97.
In Amersfoort verbetert Maritzka van der Linden het NR op de 100 meter schoolslag. De Rotterdamse, getraind door Dries Peute, zwemt in het Sportfondsenbad 1.13.97.Jostalgie.nl zwembeelden van toen

WK korte baan Hong Kong 1999 4x100 vrij mannen

In de bezetting Mark Veens, Johan Kenkhuis, Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband levert de Nederlandse ploeg in Hong Kong een wereldprestatie met het behalen van de zilveren medaille op de koningsestafette.


Bekijk de video op Jostalgie.nl